WE´RE IN BARCELONA










Haha! Snowbord-Mikaela Hollsten
jag ska skriva en citat bok av henne i framtiden!
De blidde riktigt rajderirajdaj på söndagskvällen uppi Andorra, så de ä väll först idag som rytmen tillrättala sig lite. Fast, nu blir de hukkilimukkel igen då de ä tidig uppgång imorgon för flygning till Zurich. Får se om de blir lite Zurich innan Engelberg... Hinna dit till eftermiddags åknink imorgon känns ju int dumt... äää jag får känna efter imorgon... de blivas nå riktigt goda dagar i Engelberg med fröken Ina Lidberg,  tills nästa tävling 10-11 mars i CHANDOLIN. :) 
Jiha å god natt i mössan! / Lotten

Andorra la Vella shopping å STATYETTEN

Jaaa! Andorra alltså... Efter söndagsfinalerna så rullade de flesta åkarna vidare, men jag Hanna, Maneulla och Mikaela bestämnde oss för att stanna kvar en natt till. Dels för att karln som ägde vårt hotell blev typ kär i Mikaela, så vi alla fyra blev riktigt bortskämnda. Tack Mikaela! Men sen dels också för att vi ville umgås en natt till med Andorra folket. Å så här i efterhand... HELT RÄTT ATT VI STANNA KVAR! Dans till kl 7 på måndagsmorgonen. Haha! Sen såg vi alla ut som bildexemplet uppe i vänstra hörnet! :) Så Andorra la Vella shoppandet gick i slow motion... Men fankens vilken stad att shoppa i, allt var typ gratis! Galet billigt! Å sen kunde man ju hitta fet grejer, såsom i bilden upp till höger, PUSH-UP för röven. Perfekt! :)

Flyget Barcelona- Zurich onsdag 29/2 Mikaela ä mä å även hennes nya kille som fick glida mä på en biljettlös resa MR STATYETT!

Underbara tankar som snurrar i ANDORRA

Extrem skidåkning tankar alltså... 
Jag ska försöka mig på att förklara lite här idag.
Att få vara proffs på skider- åka till nya berg, träna, ställa sig på starter, gå på åkarfester, äta god gratismat och träffa folket. Wow wow wow! Jag är så galet tacksam varje dag jag sätter mig upp från sängkanten. :) Jag älskar det här livet att ha ett mål som jag är PANG fokuserad på. DET ÄR VERKLIGEN ATT LEVA!  Det som är lite svårt att förklara för "dem som int begrip" är att det är en extrem mental berg och dalbana man stätter sig i när man verkligen vill åka med det här tåget. Rädsla, sorg, glädje, tacksamhet, fokusering, trygghet allt blir det av i massor! DET ÄR UNDERBART! Men som igår när jag kände att jag inte var en av de 4 damerna som tog mig från semifinal, till dagens final... ja då kändes det som jag skulle gå sönder, jag var så så ledsen så jag bara skakade... Puuuh...   Det är sådan uppladdning, förberedelse, träning, adrenalin, rädsla... Så jaaa... det känns, det känns verkligen överallt! Just då tänkte jag "Lotten, gå å lev ett vanligt liv istället!". 

:) Nu sitter jag här med Hanna Fischer (4a i dagens tävling) i vårt hotells bar. På övervåning  håller Mikaela Hollsten (2a i dagens snowboard) och Manuela Mandl (1a i dagen snowboard) och gör sig färdiga för kvällen! Jihaa!!! Hi ho let´s go!
                                                                                       Mikaela
                                                                                       Hanna

Dam pallen skidor
Christoffer Granbom, 2a SNOWBOARD!

Imorgon drar vi fyra brudar till Barcelona å öser tills onsdag, 
då de flygs till Schweiz!
Om två veckor är det tävling igen. Å det enda rätta som känns är att fortsätta ösa på. Fortsätta mata på i tävlandet, få fler erfarenheter (för detta är en erfarenhets-sport). Ha kul! Jag vet att jag har så mycket av det fysiska som krävs, det klaffen med det mentala som jag liksom väntar på...
Jihaaa och mmm mmm! / L

En riktigt FET tisdagaskväll. Man har de bra


PACKA-ANDORRA-VÄSKAN-MUSIK

Hittade den här skivan i ett skåp här hemma hos mor och far.
Ååå minnen alltså... i högstadiet var jag väldigt inne på jazz. 

Ett annat het tips är att spela spår 2 på den här skivan, den låten heter don´t wait to long. Hellst ska du dra igång den en solig dag då du är ute på gården och hoppar studsmatta och dricker saft. Mmm mmm! Då har du stämning!

ANDORRA - i övermorgonkväll går planet

Fick just bilderna från Eldorado Freeride´s tävlingsorganisation.
Så nu börjar jag väljandet av linjer...
Otroligt god känsla har jag! 

Lördag 25/2 final dag 1

Söndag 26/2 final dag 2


Idag på gymmet droppade de in, de tre bröderna Nordlund. 
Deras morfar var självaste Erik. Det finns många historier om den mannen. Den starkaste är kanske den då han en sommardag tog världsrekord nere på Ljungans vatten. När han tog världsrekordet hade han vattenskidat fram och tillbaka på vattnet i mer än 22h. Han var även någon form av internationell chef på alpina FIS och det minne jag har av honom är hans skäggiga leende svischade förbi på glidarcykeln. (Om du vet hur Erik "Demonen" Sunnerheims flin ser ut så var de likt på nå vis= släkt).  

Till historien om bröderna hör även deras mor Eva, en underbar hårding. I tidig ålder hade hon bestämt sig för att bli bäst på skidor, så vid 14års ålder lämnade hon denna by och flyttade upp till Tärnaby, ensam. När hårding Eva väntade tredje sonen träningsinstruerade hon in i nionde månaden och när magen blev för stor för armhävningar då plockade hon fram plintarna och bara armhävade vidare...

Lekt med de tre bröderna har jag gjort sen blöjtiden, för våra mödrar har som alltid skidat ihop. Sen efter blöjtiden har de gått bra många år... men idag stövlade de in bland skrotet å de va så mäktigt att se dem... äldst, mitten och yngst... hockey, träning, skogsarbet och jakt..

GOD MORGON, tänk va härligt mys i vallaboden!

Pekbokshistorien om MmMyset mä bästa folket!

Se! Här traskar Ebba & Emelie i uppförsbacken
Ebba och Lotten ler mot kameran
Och från ingenstans ropar Erika. Tjejer, tjejer!
 Ni må komma å kolla jag åkte å shoppa i stan igår (Östersund 260km bort).
- Va har DU vare å shoppat!?
Ja! Jag köpte värsta drömbilen, låg och högväxlad fyrhjulsdrift, förbrukar 1l/10km, nedfällbart baksäte, avtagbart tak...
 ååå så jävla feta kastare!!! Titta Mikaela!!! (säger Erika)

 Titta va fin restaurang 1000 är i Ramundberget
å otroligt massa smask i magen får man ju där
Mmmm mmm!
Helt otroligt!  

Å titta här, en otroligt vacker HAGLÖFS- vassi anslutning
 på Funäsdalsbergets topp. (Telemarks-Lisa, TV-Funäs Erik, Lotten R)

å se man på, här görs ett litet lirerereririr på café Villan 1951
 och här sitter Anna, jätte glad i soffan för Gävle-bandet "I hate School"
spelar sån jämarns gooo gammm-rockn roll


missa inte nästa avsnitt, pekbokshistorian fortsätter....