Om FUNÄSlivet vore hälften så gött så vore de GÖTT nog

Vaknade denna morgon och var gött pepp på att få traskning och fotning upp på Skarvarna, men förmiddan bjö  på flatljus, så då blev de skogsåk på Funäsberget istället. Innan de var de Mikaelas tining av morgondrickat som stod på pograme... De gäll att ha de bra i livet alltså, simply is THE BEST! :) 



Åååå ibland får man ju sånt därnt gött flow i den tajta skogen, att man liksom fortsätter att hålla höger, fast att man vet att man borde hålla mer vänster. Å då får man tillslut tvärnita och skrika hög "FAN!" Klippan under är femton meter och utan landning (bara tajt tajt skog med stora stora träd). En landning som till och med en demon hade börjat klia sig i skägget av... Travichera vänster,vänster, vänster... Men nej! Två vägar ut, en att ta av sig och pulsa brant uppför i tjugominuter eller ta sig ner
för klippa... Hmmm. Vad väljer man?
Skidorna kastades ner för klippan sen blev de till att  lite så där gött stång-glida trädet ner. Oooaaoo!

Typiskt goooo kväll!
Imora kommer de bli minst tio ösiga damer mitt uppe på fjället, jag kommer uppdatera så snart som möjligt om de äventyret,,, Haha! Morgondagen kommer då bli nått utöver de vanliga, jag känn de som på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar