Tjipp tjopp å ledighet från vackert Funäs å räddningstjänstjobb, nu roadtripp



 Söndag= betyd skjön fotboll i Fjunäs mä byfolket
 Söndagen= betyd också slut på arbetsveckan, Haglöfsväskan smaskas full i färgiga kläder. Im så jäkla ready for fräs FLAX! :)

WOW, jag tror de bli Nya Zeeland i september!

Det är inte 100% beslutat än, men jag har börjat jobba hårt för att få möjligheten att ta mig till Whakapapa, nordön på Nya Zeeland och köra en viktig *4 FWQ tävling, 9-14 september. Två pusselbitar behöver falla på plats, världstouren måste ge tävlingen ett godkännande och jag måste få mer pengar i min vinter 12/13 kassa.
Sen kommer det bara va att köra!
 Håller på att slå mitt kloka huvud ihop med Matilda Rappaport som precis som jag, har samma högt uppsatta mål med extremskidåkningstävlandet! 

Håll tummarna för mig, för jag vill verkligen, verkligen ta mig till den tävlingsstarten!
/Lotten Rapp

Testspringeri i Haglöfs summer 13 kläder

Tillbaka på räddningstjänsten här i Funäs lyckades jag idag flörta till mig några timmars ledighet mitt på dagen för att få se någe annat än centrala Funäsbyn. Å då! I sol å ledighet, får jag testspringa goda Haglöfs kläder på bästa fjällena. :)



 Hitom Helags & Predikstolen ser man en typisk hoppjänka, spänstig som få, väldigt vanligt förekommande till fjälls...
De ä juli å man ä int ensam på Flatruet, gött att se mycket folk på fjällparkeringen.
Välkomna till Funäsfjällen! :)

Enligt mig själv har jag ordnat de OPTIMALA sommarupplägget

 Jag tränar en massa, jag jobbar en massa, jag har de underbart en massa, jag småreser en massa och jag HELLEDIG de stunder solen skiner.... Mmm! Ikväll hos världens fränaste människa i världens bästa stuga och lördagar är dagen i veckan som är träningsfri, så mmm mys! Mys önskar jag till alla världens människor! 
/Lotten
Dassutsikt

LÖRDAG å LATINOdans WOooPppAaa!

Under lördagens benstyrkepass plingade de en så otroligt fräsig danspepplåtlista i mina hörlurar, så jag blev helt galet dansant i hela min kropp. Innan sista rycket var jag bara tvungen å ringa en väldigt dansant kvinna som jag på ryktesvägar hört är förj*vlig på att röra sig snyggt på ett golv. Jag snabb ringde å sa "Sandra Lundin vi känn int varann så väl, men jag har en sån dansabstinens, va gör du?". Varpå Sandra svara "sjukt, jag packar bilen för att dra å latindansa i Östersund, haka på, detta är ju meningen". Så mina nytränade lår och jag drog med Sandra till Östersund. Ååå wow vilken het kväll!!! Det var sydamerikaner, spanjorer å jag hamna med någon kort salsa afrikan med magisk rytm... Haha! Kanske att jag int ska skratta för de ä ju kanske jag som inte fattat, men den här karln från Komorerna dansa så jävulskt avspänd kropp, men med ett stoneface, så för mig blev de som två utmaningar, dels få min svennebanan kropp att hänga med å dels att få de där ansiktet att le lite, å ett litet leende fick jag... Äää de går int å förklara riktigt, men de ä som nå komiskt i allvarlighet... Fröken Sandra som är faktiskt helt fantastisk på att dansa fick fans från alla olika världsdelar, wowowow vilken brud, jag bugar å!

Lättare på foten Lotten, upp på tå!

"Lättare på foten Lotten, upp på tå!", var tipsen jag fick på bergsstigarna där nere i Scheweiz. Jag jobbar, jag jobbar på de... Idag var det en tidig morgonrast från räddningstjänsten, som blev till ett fullfartspass upp på Funäsdalsberget... Gött kött!

Fläskig söndags cykling, kyckling !?






Dagens heldagscykling hade väldigt lite mä kyckling att göra... Rimmet bara poppa upp i mitt slummriga söndags huvud. Eller nä! På fjälle idag var de jag, Micke, Richard, en älg, en groda, massa fina renar å ripkycklingar... Aaa där kom kycklingen in i story! Nu EM.-final kväll. Tjepp, hepp! :)

Midnattsfiske... helt utan mörker...:)






Jag har nu, efter en och en halv vecka, klivit ur min sjuksängen (har haft feber)... Puuuh är så otroligt tacksam över att vara uppe på benen ordentligt igen. Jippilihoo! Å imorgon, eller nej idag, nu är det ju söndag, äää om ca 6h sitter jag å två pojkar på mtbikes mot Helags. Jihaaa, mina ben snurrar som redan i luften!!! :)