Last days IN THE MOUNTAINS, by my photographer Björn Arnemo

Senaste dagar av natur, genom Björnens kamera. En liten Åresväng och Funäshäng. Till nästa helg går bilen och vårt minimala vinterflyttlastet an ned mot Österrikiska Arlberg, där vi hyr en lägenhet fram till april. Resor är planerade och det hä bli min fjärde vinter av internationellt tävlande. Känslan ä magisk!
 Dessförinnan ska de bli lite jourande på räddningstjänsten här i Funäsdalen. Ska mysa på med folket här på byn, ordna färdigt med skidorna, åka backarna upp och ned, och fortsätta fysträna kroppen redo för de stora bergen.


HUSKY podcast intervju- JA!

 
Ja de känns då på tempot att säsongen börjar nalkas. Hjärnan börjar som vevas igång. I förrgår föredrag för Lunds extremsportssällskap. Igårkväll inför Malmöbutiken Snö & Sjö s kunder. Mycket goda möten och en annan grej som hände igår var att HUSKY podcast intervjun flögs ut och blev fritt tillgänglig i internet världen. Imorgon ska jag på tryckeriet mä halsdukarna. Lördag dras de till Funäs och där blir jag tills läge blir för bilkörande ned till Arlberg, Österrike.

Husky Podcast är en ljudintervju som läggs ut på nätet. Denne gång var det jag som surrade om livet, men mitt tips är att kika runt i listan av äventyr, de finns mycket spännande att hör om.