LillSyster körde LÄNGDskider EXTREMT ikväll





Vacker vinterkväll å Torpssjön va som full i massa vita svanar




                  KataBang faceplant               Tjoffskutt över bäck
                        Ä å ser jämarns snabb ut         Visar på en extrem vighet :)

Påväg från FUNÄS igen, vill på nå vis STANNA :)

"Jag ä en nomad mä konstant light-resfeber"
Ibland kan jag känna när jag står och packar allt i väska igen att, näää jag stannar här ett litet tag tä... När jag väl är framme på nästa ställe så känner jag samma sak, näää jag ska stanna här lite längre. Det fina i kråksången är att jag vill verkligen ha mitt liv SÅ HÄR nu, ett annat plus är att jag har många ställen där jag trivs väldigt bra och känner mig hemma. En vecka har jag varit hemma i Funäs nu, fluffjobbat mä samegubben, lekt målare, brandman, tränat 11pass, planerat vinter, ätit middagar m vännerna, surrat livet å fikat en massa... Nu denna söndags eftermiddag ska jag sova, för det har kört ihop sig lite mä jobbena mina. Kl 2 inatt kliver jag av räddningstjänstpasset, kl 6 imorgonbitti har jag förhoppningsvis kört bilen 22mil och kliver ut på järnvägen å jobbar där 11h. Jajaja... Så där blir de ibland, de tråkiga är att missa två träningspass pga trötthet, men de ä bara å kötta på... snart ä skidorna på! :)

CYKELÄVENTYR och mycket goda vänner

Haha! Underbart föredrag av Tour de Öst tjejerna som cyklade som två galningar denna sommar. Två bättre/fränare tjejer får man leta efter alltså, å vilka historier... ojojoj... Rövskavsår, höjdmetrar, brandstationsöverliggning, äggätningar, badplatsbadande, utmattningar, naken rumpor, insomnanden på stentrappor, slangbrott, nederbörd, 10-20mils sträckningar, yrande och galenskap från två sadlar... 
  
40min efter föreläsningens slut... 
Jag bara ler innombords när jag ser mig runt i det här rummet. Ett fullt rum med människor jag älskar, respektera, ser upp till, inspireras av och har massa med tid att umgås med. De är som i storstan här direkt.. I storstan hinner inte ens en duktig föreläsare säga punkt så är halva publiken ute, här i mys-Funäs har jag och många andra tid att stanna kvar å bara gott surra...

Tacksam är vad jag ä
/L

SOLSKEN+ nya (LANGE XT+LANGE RX130)

                       LangeXT      LangeRX130
Alldeles lagomt mycket jobb, mycket träning, mycket god mat,
 mycket bastu och många underbara Funäsdalingar som är hemma... 
Jooo de ä gott de här livet! :)

MYS- Funäsdalen har såklart ett MYS- gym = Villan 1951
å där MYS-köttar man!:)  ööö...skumt nytt or jag just kom på...
TOPSPORTs skyltfönster ä då vackert mä Haglöfs Vassi
Nu snabbdusch, å sen Erika/Mikaelas äppelkaka svichps ä dagen fulländad!
:) /L 

GLÄDJE- (snöfall^underbara människor^renar)

    Jag har längtat så otroligt mycke efter att få vara här igen...
   Här är en liten vit vaja och hon heter också Lotten nu. Samegubben (lappkillen)    jag hjälper tror att min andra vita ren har blivit äten av varg nere i skogen,        men jag tror att hon bara varit ute på äventyr ett halvår, å att de ä därför vi      int sett na på ett tag...  All lycka önskar jag denna lilla vita vän, ut å spring        på fjället nu,  jag vet att du är stark å RAPP nå så jävulskt! :)

9/10 2012, THE HEALER -DR ZIPE--- ÄR FRI!

(fri att KÖPA:)
Jag testkörde denna googel i våras. Min stor STORFAVORIT! Du ska se att... så snart snön dinglar ner från himlen och kylan kryper in över vår kontinent. Så kommer ett par nya HEALER sitta på mitt huve igen. :)


Min favorit färg:  Matt Blue + Multicoated Lens

Jag vandrar vägen ----- NU

Jag vill känna känslan av att jag gjort det, alltså verkligen gjort det. Inte bara haft orden på mina läppar och sagt att "det här kanske jag klarar... om jag tränar hårdare än hårt". 



Vi är alla olika tror jag. Vissa accepterar, andra bara måste veta. Båda vägar kan vandras lyckligt, tror jag. Jag (Lotten) är en evis själ och jag vet att längs min väg är det viktigt för mig att finna mina svar. För det är därför jag lever. Min största fråga i synen på mig själv och mänskligheten är om vi kan sätta upp höga mål- och nå dem? och isåfall- hur?
Hitintills i mitt liv har jag nått ett flertal högt uppsatta mål. När jag sedan sitter i min gungstol som gammal tant, önskar jag att dessa tankar och känslor är enat i ett; "människan vill jorden och andra människor gott. Under mitt jordeliv har jag levt ut och jag har visat för mig själv och för männskligheten att våra viljor kan skapa paradiset."

Så det var mina bakgrundstankar till varför jag denna vecka sitter på matteföreläsningar med massa blivande ingenjörer. Jag var urusel på matteproven i gymnasiet, jag klarade knappt godkäntgränsen (vilket var tufft för mitt ambitiösa huvud). För det betydde inte samma sak som att jag var urusel på matte, nej nej tvärtom faktiskt. Jag vet nu och jag visste då att mina hjärna kopplar fort, matematikens regler... men aaa! Jag blev jätte närvös hela tiden, jag hade ett uppbyggt/inlärt matte-h*lvete i mitt lilla huvud. När jag satt på lektionerna/basgruppstimmarna, så var mitt fokus... aaa! snart är det prov, då kommer jag aldrig kunna de allt de här!

Liknande hjärnspöke dök upp i mitt alpina tävlande. Träningsåken körde jag gott. Första tävlingsåket tog hjärn spöket över, och det gick åt skogen. Endra kraschade jag bokstavligen ut i skogen, gränslade eller så bröt jag genom att vifta argt med staven i luften. Punkt slut på första åket och sedan andra åket när jag visste att jag inte kunde ta någon pallplats, så körde jag grymt gott igen. :)

Det som var härligt och det som fortfarande är härligt med extremskidåkningen är att jag får uppleva paradiset, så många gånger på en vinter. Det är därför jag kämpar nu, tränar, jobbar, tänker, ger allt för att jag vill övervinna mina hjärnspöken och jag vill sitta där i min gungstol och bara njuta som tant.

Åter till matematiken. Jo! Jag har fått en veckas ledighet från jobb nu och istället för att sitta och rulla tummarna mellan, morgon och kvällsträningspassen, så passar jag på att ta tag i ett gammalt spöke, som är matematiken. Jag har suttit med nu på föreläsningarna, tagit in en mattenivå som är mycket högre än det jag tidigare läst, och jag hänger med hela tiden. Det är jätte kul! Det finns ingen tenta-press i mitt huvud.. Mmm! :) Stämmningen i mig känns lyxig. Jag har lyckats SKAPA ett nytt PARADIS! :)
Så!  Joppilihoo, färdigsuttit för idag.
Ut!!! // Lotten

ORIENTERING i STOCKHOLMsSKOG :)

Haglöfs vassi jacket

Jag sitter här nu å kikar på orienteringsbilderna efter helgen, å bara flinar... Hur ska jag mä ord beskriva den här nya upplevelsen? Näää ja kan tyvärr int beskriva, men ta chansen å upplev de nån gång! :) Haka på nå orienteringsfolk du känner, kompass kan du kirra på plats, kartan får du på start å sen... KUTAaaA! 

-DR ZiPE- TEAM RIDERs




Dr Zipe-teamet (Lotten Rapp + fem goda) fick en otrolig fredag i Göteborg. Förmiddagen pressenterades företaget och VD-Janne drog storyn om hur han drog igång detta på 80-talet (frän människa, frän story). Vi fick produktinfo och vi bollade tankar om produktutv. Innan luch gjorde vi åkare en individull pressentation av oss själva, alla fem pojkar visade sig vara riktigt goda... Sen eftermiddagen/kvällen höll vi till i en studio och fotade, fotade, fotade image bilder. Efter de blev det finmiddag och fint flax och sen lekte vi rövare hela natten lång (vi var snälla, men busiga vill jag säga till mina yngre läsare :)...


Veckans SPRING-bilds-tömning på kameran :)

Vikbron
Getberget
                                                            västra Vikåsen backen


Vikåsen igen
Getberget igen

Vikbronsbacken igen, å igen, å igen, å igen :)
 Hä ä ju tur att jag tycker att de här platserna är hur fina som hellst!


Vacker andra-oktober-morgonfys här på brygga å på en vinglig bänk brevid vindskyddet. BALANS & STYRKA, ooo jes!