MIDSOMMAR, du sköna MIDSOMMAR!

Många RAPP-jäntor på kusins 30-års/midsommar. Grattis Matilda!

spotifyLISTA-


Fortsatt riktigt, riktigt god midsommar önskar jag alla!
Jag själv är otroligt otroligt nöjd här där jag är, i Vackra Viken. Tycker ända in i hjärtat att de ä vackraste och bästa platsen på hela jorden. Min målbild är att jag ska sitta här nånstans, i nån gungstol, om sisådär sexitio år och bara titta ut över Ljungandalen och tänka, jag vill int resa nånstans, här och ingen annanstans vill jag vara just, just nu...
Mmm mmm mmm.
Men nu ä jag ju bara 23 å jag vill ha FULL FART! Så det som känns som värsta utmaningen idag är att ligga still i sängen för att vila iväg min feber och förkylning. VILA, VILA å snart är jag i FULL FART, igen! :) Imorgon rullas det mot Funäs och hårdträning igen, å va jag längtar!

"The most beautiful adventure race on earth"- start imorgon. -INTERLAKEN- SCHWEIZ

Erika kom ner hit tidigare till Interlakken. En jag kom ner hit igår, efter att på tidiga morgonkvisten kört vilse inne i Stockholm å efter att jag i en lång trafik-kö (åt fel håll) insett att jag också hade mitt kära pass hemma i Funäs. Då tänkte jag jajaja.. h*lvete då! Tog ett djupt och sedan nä! Jag ska mä flyget! Har haft med mig en bok denna tävlings-vinter som heter "The Secret" och i den står de bland annat att man ska fokusera på det man vill ska hända i livet. Så i bilkön åt fel håll så tänkte jag; "jag sitter redan på flyget"! Mmm! Så ska de bli! Å jag hamnade på flyget, helt sjukt att jag hann! Nu är jag här i Interlaken, så galet vacker plats, underbart folk och underbart arrangemang!
Lugnt idag, men imorgon drar de igång mä ett PANG-BANG-skott! :)