D här ä ju också ett typiskt BRA PROJEKT!!! :)

Tänk att de ä så mycket folk som bävar sig för sånna här projekt, gräva, skotta, diska, bära. Herregu! Men jag ska nog skippa förklarandet varför de ä så gött att slita lite... Jajaja... Men glad är jag en dag som denna, när jag är hemma här å hjälper mamma, pappa, farmor och mormor. Må tillägga att min älskade pappa är ju den roligaste och mest allmänbildade människan jag känn, så va ä de för konst då?  Då ä de bara till å säg: hej å hå å jobba på! :)

RAPP-halsdukar= ett hett nytt LOTTEN-projekt



Visioner, VISIONER! Idag denna underbara onsdag 28/3 tog ett av mina favorit projekt, ett magiskt stort steg framåt. Jag fick komma in i Tomas Håkki Erikssons tryckeri med mina RAPP-halsdukar. Håkki är int hemma på byn nu, men två drängar var på plats. Å idag har vi köttat halsdukar järnet därinne. Provat, testat, gjort om gjort rätt och lyssnats på massa gooa Lp-plattor. :) 





Den dag RAPP-halsdukarna är redo för försäljning, då blir de kul!

Åh va jag vill att den här killen ska få bli känd, om han vill bli känd alltså...

Hårdfys och JOB ANDERSSON, bra kombo för en typisk tok-tisdag! :)

Lyssna: Job 04 - Vallningar - 2009

JärnvägsHitchhiking ä de bästa resandet!

Lokförarehistorier å surr ä de bästaste bästa, 
de ä ju därför man vill va en liten järnvägare!

För de ä ju som så, att lokförarna ä ju folket som har tid att sitta
 å fundera ut en massa kloka saker...
Så dom vill man ju bara sitta å lyssna till alltså!

2nd place in X-over Kitzsteinhorn, FWQ *3!

X-over Kitzsteinhorn FWQ *3. HÄ VA SÅ SKOJ!

"Tomorrow will be lucky and memorable for you"
"Morgondagen kommer bli lycklig och minnesvärd för dig"
Den här lilla underbera lappen dök upp under gårdagsresan Engelberg (Schweiz)-Kitzsteinhorn (Österrike). Mmm Mmm, bra med bra tecken. :)



Det kändes som lite sorgligt i hjärtat när jag lämnade underbara livet i Engelberg, för den här vintern...Tack till alla underbara människor där. Tack till folket som jag fick sambo med i Villa-villekullahuset, underbara kvällar, mornar med gooo-surr har jag fått av er alla. Men, men vidare, vidare... Möttes upp av den här stjärnan =Mikaela Hollsten, och hennes gula lilla sportbil i Zell am See. Sen körde vi in den lilla gula på tåget och fick sitta ner inne i den här vagnen. Tänk att jag tycker de ä så roligt å åka biltåg. :) Haha!


 Dagen här i Kitzsteinhorn, vara ju bara så god. Det är lite svårt att förklara hur stämningen är på tävlingarna här, men jag trivs så otroligt bra i de här livet. Det var som lit oroligt i hiken påväg upp idag, pga isigt föret. Men i sånna håriga lägen gäll de ju som bara till å vända tankilitankarna alltså. För som skandinav har man faktisk fördel av att ha skandinavlikt före... Sen blev de ju som så, när jag väl drog iväg från start, var snön riktigt slask god. Kunde stå på och bara ösa ner. Kom i mål med härligt stort publikjubel, efter att både speaker och publik först trott att jag var dagens första startande herre (damerna starta först och jag var sista dam ut :).




Lotten Rapp (int alls Botten Napp:), jag ä verkligen hur, hur gla som hellst!

High 2nd five till fina Mikaela Hollsten (nuv sambon), hann int se hennes åk, eftersom jag starta som sista dam idag. Men ryktena om åket spred sig i publiken! Jihaa va grym du ä!

Sambo-brorsan (å Haglöfs-väns-kompanjonen) NIKLAS HOLLSTEN han jag mä å se. Alltså jämarns, jämarns, droppa stort, körde fort å trickade som en snowbordGU! Wowow!
HAGLÖFS prisbelönta VASSI ställ kommer ut i butik till hösten.
Jag och Hollsten prisadas liksom i dem idag! Jihaaa! :) 


Ååå!!! SKUMPA, int bilen utan flaskan alltså!!!

Jag LEDDE efter första åket idag... Å sen ?

Jo första åket här i Nendaz Freeride gick precis, precis som jag ville. Ett åk med riktigt bra flyt, fart och flyg, (mmm mmm jag fick HIGEST SCORE av alla tävlande damer! :) Men sen, men sen! Drog jag till å kraschade ut från starten i andra åket. Löste ut skidan å allt. Blev kvar på toppen av berget tills att alla arrangörer och domare begett sig iväg från berget. Då körde jag mitt åk. Full fart, stompade mina klippor. Ååå kände mig rätt nöjd endå. Jag kan ju, jag vet ju de! :)

Men tråkigt, jätte tråkigt är de för fröken fia Lotta i hotellsängen här brevid. Matilda kraschade också, men hennes knä är inte vad de borde. Huvva huvva! Men de ska bli bra! Rölldal tävlingen i april ska hon köra, de har jag bestämt. Hon har fått av min Kanada-salva (en stark smörja, som kommer göra susen).

Kram till alla / L

Fredag and NENDAZ FREERIDE

Resande Engelberg-Nendaz mä fröken Matilda Rapaport

 Gooo linje rekning mä brudsen

    Finalberg söndag

TillBAkA i ENGELBERG å såå NÖJD med LIVET

Alltså, enda in i hjärtat. Mmm mmm!
 Helgens tävling First Track Freeride var en riktigt god upplevelse, ett helt underbart gäng är det nu som reser runt och kör Freeride Worldtour Qualifications och det är jag så tacksam för.
Nivån på tävlingsåken på både dam och herr var så att man nästan blev rörd.
Tänkte en bra tanke. Tänk! Friiåkning i gemförelse alpint. I alpint går det ut på att den snabbaste åkaren mellan punkt A & B ska vinna. I friiåkningen ska den BÄSTA SKIDÅKAREN vinna! Nivån i sporten är så bra att man må ha riktigt svåra berg för att kunna se vem som kan skida utför bäst. WOWOWOW! :) 

Kul var det att stå på pallen med två vänner. Matilda Rapaport gjorde ett jäkla åk. Hoppade en "Rölldal-herr-klippa" och stompade! Nadines åk såg jag int, men hon är för jäkla stark åkerska. Å jag själv, jag körde bra.
Punkt! Nu är de middag mä pojkarna! 
/ L