FormTOPPning aF LASSOKastArmen :)

Multisport- ERIKA klurar i mössan lite
Jooo men, hösten närmar sig här i Härjedalsfjällen, å nu börjar de ju dra ihop sig till en tid då en väl-skillad LassoKastArm kan va nått å ha... Om två veckor ska renar tas in uppe på Flatruet, så nu ska LassoKast träningen högprioriteras i träningsschemat mitt. 
KASTA KASTA KASTA!
GoPro Foto - jo då så att...
Den här bilden är från när renar togs in senast--  då var de KALVMÄRKNING
denna gång blir de till å märka de som int var in i gärdet sist å så blir de slakt.
Guu va de känns som jag int borde skriva att djur ska till slakt, för att det här är en goo skidblogg, men men jaaa... de är ju som de dom här samerna arbetar för... de vaktar renarna när de betar i skog och på fjäll, märker renens nya kalvar, skiljer ut flockarna och vaccinerar... Jag vet int jag... men av de jag ser så är renen det ägda slaktdjuret som lever de mest naturliga och godaste livet där ute... Sen får man givetvis tycka synd om djur och så.... de gör jag mä... men jag tycker mer synd om det övriga köttet som ligger i frysdiskarna på mataffärn än vad jag tycker om renköttet.
kommentera gärna om du har andra tankar.
/Lotten Rapp   

Vinterlängtan- REKLAMFILM inför vintern 2011/2012

Sångarn i filmen (Johan Örjansson), alltså mmm mmm för hans musik!

Riders:
Reine Barkered, Sweden
Lotten Rapp, Sweden
Sara Thoursie, Sweden
Daniel Jomansson, Sweden

Location:
Disentis, Switzerland

Följer LIVE en förebild- i ULTRA-TRAIL du MOUNT BLANC

Den härn karln hade efter vinst i sin förra 9mils tävling väldig jädra smärta i vaden.
Läget just nu:
90 in position after 01:34:48 running
68 in position after 14:19:00 running
72 in position after 17:31:40 running


Kötta nu Chris Schneider!
LIVE UPDATE


Competition facts:
Around 166 km and 9500 m of positive altitude change

Go SlackLineTräning i FrösöSkogen

Just just i skrivandets stund så är jag på G mot Östersund för att ha en goo väntan mellan två jobbpass. Så då passar man ju på å kuta lite. Sist jag hade en sån här gooo väntan i Östersund (i tisdas) så begav jag mig ut på en löptur i skogen på Frösön, å då hittat jag den här björkslanan över en bäck, perfekt SLACKLINE som höll mig road i en timme å en kvart. SWING swing å jihaa!!! 
Hetaste slacklinestipset jag kan ge så här i efterhand är att proppa lurar i öronen (hetast äre å gö de till hipp-hopp musik) å sen bara hålla balansen i olika övningar samtidigt som man liksom gung-dans-swingar i takt till musiken... Oooh yippejeay! HAHA jaaa! :)

träningsCAMPet hos DEMONEN fortsatte med VATTENHOPP :)




De blev ju som ett gott träningscamp att hälsa på Erik "Demonen" Sunnerheim i Järpen. Vattenskir igårkväll å vattenhopp idag, å där emellan löpning. Hehe! En hade ju kunna vare bitter nu, men de ä jag ju int. Löpningspasset vi hade idag, gick ut på "snabbast runt Järpens 2,5km elljusspår", min plan var ju att dänga bröderna Sunnerheim i detta moment. Men gissa 7 gånger vem som blev dängd?
 Fäaaankens- bröderna förvånade en mig IGEN! 
Jajaja- bara att bege sig hem å träna upp snabbare fötter då! hehe!

Vattenskidåkande- fast på fötter- med bröderna SUNNERHEIM- i KALLSJÖN

När jag surrar om åkande på skiir så brukar jag säga "de kan få se extremt ut, men man ska aldrig känna att de ä så". Men men men den här arbetsuppgiften i jaktvillan utanför Åre kändes jaaaa... EXTREM! Louise gjorde ett tappert försök att lugna, genom att säga "jag tar emot dig Lotten"
- de hade jag velat se, men int upplevt! Hahaha!
Gött löppass, med Skutan i horisonten
Ååå bäst av allt! Fläskigt kvällsfika efteråt! DE Ä DAGENS BÄSTA DE!

Gårdagens FIKA-TUR vid STORULVÅN underskattades INT! :)

Tänk att de alltid blir så här BÄST när man int planerar nå. Igår hade jag som en ledig dag, mellan två jobb, i Östersund. Å vips hips så satt man kl 07:20 i en full bil påväg mot, en jäkla GO en-dags-fika-tur, i krokarna av Storulvån... 
jaaaa... VA VORE LIVET UTAN SURR Å GÖTT FIKA?
 (- JO! nått så jädrans mye sämre! : )

Jag å CYKELn min va nästan i JÄMTLAND innan jag förstod vart vi var... jaaa... :)

Till dagens pass hade jag memorerat kartan i huvudet. Första korsning vänster, andra höger och tredje höger igen, sen är de bara rakt fram så kommer jag komma ut i Nordanede. Pyttsan! Felet tog jag redan i första korningen som int var en korsning på datakartan.. Men va gö de? jag kom ju nästan till Jämtland och benen min fick va de tålde, ååå ja de va ju som min EGENTLIGA mening, sååå! :)

I nedförsbackarna hemåt igen så tvärnita jag BANG och tog den här bilden.
Jah må säg att de ä ett för jädrans fint BERG där baki träden!
GETBERGET- skidbacken man växte upp i. Jo då såå att...

sen blev de till å landa med trött- bena.  MOI BIEN=mycket bra  --JA!
Nu har de blive ismaskat nyPÄRER å RENKÖTT, mä lillasyster å mor.
Matvilan är i skrivandets stund över, för nu ska de ut å hoppas mera!
Hopp å hej, lingon Ffff
Frej!? 
Jajaj 

Jippijey för dagens lång-LÖPNINGSpass

Vaknade faktiskt så sent som klockan 12 idag och tänkte oooo jaaa! Äntligen ska jag få ut å rasta bena mina ordentligt igen, JIPPiJey! Förra veckan var en riktigt urusel träningsvecka, då jag hade mer än 90 arbetstimmar på tre olika jobb, men va gör man int för att ha ekonomisk möjlighet till vinterns skidåkande? :) okej int va som hellst, men mycke slit pallas!
Långlöpturer föredrar man ju å jö i fjällmiljö å vackert svalt väder, men dagen erbjö tungt regn, tät skog och varma grader. Å no fankens dug de, för dagens tur var en riktig jäkla go och härligt tuff upplevelse.
Kände banne mig att jag var stark i backarna upp mot Kälen, men lilla vänster foten min skulle fjAsa på å bli röd, men de såg jag faktiskt int förrän jag bara hade några kilometer kvar, så de såg ut mer än va de var kan man säg. :)  

Äää nu laddas de för morgondag, känner att den dan kommer till å kännas lit mer! Ha de riktigt KINGligt gött där ute så länge
/ Lotten Rapp

NU kluras de på VINTERSÄSONG 2011/2012!

Jajjemän!... klurar på kommande vintersäsong gör jag nu....
Jag vet absolut, absolut vart jag vill. Men frågan är vad som krävs av mig, för att jag ska kunna ta mig dit? Svaren på den frågan har varit som lite luddiga, men det fräsiga är det, att det klarnar mer och mer för mig. Ååå de ä ju GÖTT!  För första steget är ju att veta vart man vill, andra att klura ut är hur man ska komma dit (vad man behöver träna eller förbereda), och sedan när man VET DET så är de bara till å köra på de, STENHÅRT!