Så galet fräsig plats man bor på nu i livet får man säg... Funäsdalen m omnejd då alltså...Fröken fräken här i rosa (Mikaeka Sundbaum) hon är min fys-kötterska, en riktig tuff sådan. Just för tillfället har båda timat in sjukdom så igår när vi snörvla runt i promenadskorna och kikade mot Skars i vänster, och Helags i höger, så var springabstinensen minst sagt påtaglig. Idag var jag och hälsade på en sån där doktor och han gav mig krummilurpiller och sa att jag skulle hålla mig lugn ett tag till... Aaaah! Jag vill träna ju, NU! jajaja...
om jag å Mikaela var lite snörvelslapp på fjället så kan man säg att de fanns två motsattser där å... min goa vän fr Schwiez som räknas till en utav världens bästa trail-runners (fjällmarathon löpare) och ja... en jävulskt springduglig renkalv... de liksom bara cirklade runt oss där mä lätta fjällöpsteg, nästan lite retsamt, kan man tyck....
HELAGS

Funäsdalen by kvällsti


Gott kvällsljus vid sjön vi just passera här..
Åh jag ska väll int ljuga om va jag gör just för stunden och vart jag är påväg... Man vill ju int vara ett dåligt föredömme och säga att man just, just nu sitter i en bil påväg mot kusten, för lite helgdags-fysiska aktiviteter, men joooo hä ä sant. För en å en halvtimma sen rullades det ut från en StorSjöYrigt Östersund, nu ska de faktiskt bli en lördag och en söndag ute i havskajak, kan bli ett gott gäng där ute.... Men tilläggas är att pensilenkroppen min ska paddla yoga-lugnt... Appropå yoga så ska vi alldeles snart svänga av vägen här mot Erikas sommarstuga, för nattssömn. Innan sömn ska vi fira att hon klarat skorpionen. (jag är ingen yoga människa men skorpionen var visst lite klurig)... jajaja! slutat plinkat på datan... :) Höres!
/ L

oj oj oj oj, då jaaa

I slutet av mars, var jag och bodde hos "Demonen" Erik Sunnerheim en sväng. Åh ja en dag när de skidades där på de Jämtländska vårfjället så dök en Adam Falk och en Nicke Jakobsson upp mä WINTER PROJECT filmkamerana. 
Hehe! In the right moment, so to say.. jaja! :)

Själva filmen kommer no å kom lagomt till snön faller igen, jihaaa!

TILL DIG SOM INT VA DÄR får man säg- " DU SKULL VART DÄR!"

Erika i dans med äldre och kortare man
       Lund Gammelgården var platsen. Inbjudan kom från Elfsbergsfamiljen.  

Petter Elfsbergs band hade vid 5tiden på söndags morgonen int gett upp, å int Hasse till vänster i bilden heller! Haha!

FRÅN SJUKSÄNGEN till jaaaa... HAVS!

Men jeee x 70elva! Efter en vecka som pluffsande, halvdöing i sjuksäng så kändes de som himmelriket att få komma UT och SE HAVsvidder! Första anhalten blev i rektor P-Os stuga, där blev det mentalsnack inför kommande skidsäsong 2011/2012, känns stabilt. Haha! :) Därefter blev de avgång mot skärgården utanför Sthlm där vi hade som en liten swiss-APEX-race reunin. Mycket trevligt jA!
En Chris som simtränar

KALVMÄRKNING i ett härligt GEGGAMOJA

Så många dagar sol under årets kalvmärkning, 
men Erika å jag vi bara ler åt att bli som nå lortungar!
Hä va visst int helt poppis, att bli den som fasta i Anas LASSOkast 

JAG, chefen ANTE å ERIKA

Sämre KUT-TURER ha jag vart mä om! :)

Bruksvallarna, Mittåkläppen, Helags...
En liten renkalv, som från sitt spanings ställe
 int såg tuffare ut än ett fromt litet lamm.. bäääh

De va som nånting som gjorde att jag misstrodde att kut-kompanjonen
litade på min orienteringsförmåga. :) hade ju koll på läget jag...
hehe! hur var de mä kollen Lotten Rapp-botten napp? :)...  BANG 2sek senare; en klassisk NOSlandning i de här DIKESs-DYKet!