Galet va dagarna går, men nu äre DAG 2, APEX ADVENTURE RACE















Erika yogar nu är breve å ja, vi har de riktigt gött här i vårt check-point ställe, som ä som en  
gigantiskt stora kåta.
De svenska laget Team silva gerber adventure var de första laget in här i morse. Då kom de inbrakande på cyklar, några minuter senare begav de sig iväg på en trekking som beräknades ta 12h, men nu har de gått ca 10h och de kommer stövla in här på området vilken minut som hellst. http://www.theapexrace.com/Live/Course.aspx
Så just nu är alla lag som fortfarande hänger kvar i tävlandet, ute på trekkingen, men efter den loopen så kommer de kliva i cykeldojorna och cykla iväg på en jäkla bergsklättring mä cyklarna deras.
Man som bara försöker å försöker sätta sig in i vad människorna här går igenom fysiskt och psykiskt, men de ä som svårt att förstå. Galet inspirarnde är de, hur än som, GALET VA MYCKET EN MÄNNISKOKROPP KLARAR AV BARA MAN LÄGGER MANKEN TILL!

Imorgon ska vi troligast bege oss upp i ett bergspass, å där kommer vi troligast bli ett dygn eller så...
En jag å en Erika är sjukt pepp på uppåtfärd nu. :)
/  L

Pre-Race Day- at the APEX ALPINE EXPEDITION RACE

 Idag var de ju som dagen före DAGEN så att säg... :O) Känns lit som en dan-föredoppareda, imorgon kommer de säga pang vid startsnöret. 3-4 dygn kommer de cirkus att ta, både för dem å för oss (som jobbar) att ta oss till de där målsnöret. Upp på höga bergen å ner i de djupa dalarna ska dom ta sig på galet många olika vis. De ä multisport på hög nivå de! Jihaa, let the game begin! 
Photpgrapher today:   ANDREAS STRAND 





Lotten Rapp                                   

Ankomstdag -the APEX ALPINE EXPEDITION RACE

Den här dagen börja ju mä att Erika å jag vakna upp i hennes systers lägenhet i Sthlm, fullt ös blev de på morgonkvisten till Arlanda. På Zurich flygplats nån timme senare träffade vi på några multisport kändisar (å några aldrig tidigare kända). Från Zurich å hit till Interlaken vart de faktiskt fräsigt framfarande i varsinna språjlersnya Mercedes vans. Oh yJeaaah! :) 
Framme här i Interlaken är/var läget lugnt fram tills kvällsmötet kl 18 ikväll, så vi drog iväg på upptäckfärd på våra brädor, mötte laget Silva Gerber Adventure på gatan här, de verkar pepp! :)
 Erika å jag vi vet att den här veckan kommer bli köttigaste köttig, massa massa jobb å mycket lite sömn, så jeee nu semestrar vi nu när vi får chans! 
Bada, bada, bada å självtork i longboard vind! 

Ååå jag bara BUBBLAR INNOMBORDS!

Ibland kan det kännas svårt att övertala sig själv om att allt kommer lösa sig, men ju fler gånger det löser sig desto mer kan man tro på det. Igårkväll var jag så otroligt rastlös/orolig för hur det ska gå med allt.
Det jag hade framför mig var att jag borde få ordning på boende Funäs, fixa bil, ett till extra jobb, förbindelser till flyget nere till Sthlm (befann mig hos mina föräldrar i Vackra Viken (Fränsta) igår), plus att jag hade nästan hela min Riksgränsen packning i Erik Sunnerheims bil pga färden till sjukhus.
Idag bokade jag mig en SJ biljett ner mot Stockholm, men så nyss när jag kom till Sundsvall, så inser jag ju att jag bokat fel. Åååå kan man ju tänka! Men men men, jag har ju jobbat med tåg sen jag var 15år så en lokförare Stefan han fixade ju så nu åker jag ju typ bättre än 1:a klass och så kommer jag komma ner till Sthlm tidigare än jag hade tänkte !  Jippiliho och bubbel innombords, DE LÖSER SIG JU! :)

/L

LongBOARDen- ja han ska bara få plats i Schweiz VÄSKAN




Har börjat packa inför avresan mot Schweiz och Apex adveture, multisport arrangerandet.
Erika ska bli kompanjon där nere, hon har redan börjat rulla söderut, de plingade just i telefon här från na, hon skrev "De ä ju galet fett att ha longboard när man res märker jag. Glöm ej!"
Nog för att jag glömmer grejer i packningstider, men nix pix brädan ska banne mig int glömmas.
Jihaaa! :O)

Appropå fett, här är min största inspirationskälla till longboardåkande.
De va faktiskt så för fyra år sen när jag köpte min den här brädan som jag hitta de här klippet, för då hade man som ingen på byn att titta på hur man egentligen skulle gö de här, men som tur var så fanns den här fräsiga karln i databurken.
Adam Colton-Oh yeah!



Vad är väll en bankett på NM? Louise hon såg ju fram emot Mojito inköp och ja emot dansgölvet.
Men va fean som vi säger nu sitter vi här, delar på en påse klementiner, 
Louise får alla sura och jag får alla söta.... Mmm mmm! :)

Nu ska jag till å tänka till, på söndag blir de rull ner mot Schweiz och arrangerande av multisport tävling.

NM RIKSGRÄNSEN 2011, så gick de ja...

For text in english: 

Kommentar efter dagen: 





Fotograf idag: anna-ohlund.blogspot.com

NM kvalet avslutas med SÖTsaft

Jaaa... Har nyss kommit ner till boendet efer en dum krasch i kvalet, riktigt arg blir jag i ca 10sek, sen glider jag ner hit, drar igång vattenkranen tar ett stort glas rött (bobsaft), och plurrar ner... äh fan! :)

är dock väldigt bra att rycka på mina tävlingsaxlar... shit happens, de ä väll bara till å kötta vidare i livet och sörpla lite sån här söt saft...

Med LOUISE på KIRUNA sjukhus

Tänk vad livet kan slå om fort, vaknade imorse och solen sken fint utanför fönstret i Riksgränsen.
Louise har jag tävlat alpint med sedan vi var bebisar och hon är min närmsta, så jag forstod direkt när jag hörde hennes värk-plåg-ojande, att det här någonting som inte står rätt till. Sjukt endå, frisk och kry när vi somna igårkväll, men bara BANG kom kraftig magsmärta. Å nu är vi här Louise sover i sjukhussängen här efter att ha fått smärtlindring, nu väntan på operation.
Hon sa "de var nog inte meningen att jag skulle köra NM i år" innan hon somna till.

Just nu är hon inne på operation och läkarna säger att det är blindtarmen, så det ska bli ett lätt ingrepp. Endå alltid en tankeställare när saker händer så här fort. Dagarna innan här har ju varit så bra, peppat varann, hoppat stora klippor- Nemas problemas- å så händer en sån här grej.
Men som hon sa själv Louise, att det var nog inte meningen för henne i år. Även om både hon och jag vet att det hade kunnat gått så sjukt bra resultatmässigt.
kram igen /L